Ο Πλατανιάς “φλέρταρε” με την εκτός έδρας νίκη στο “AEL FC Arena” αλλά τον “σταμάτησαν” τα δοκάρια σε δύο περιπτώσεις με τον Πριντέτα (0-0)!

Με τον Κοκκαλά για πρώτη φορά κάτω από την εστία, έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού του Σωτηρίου, παρατάχτηκε απέναντι στην ΑΕΛ ο Πλατανιάς, που είχε την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, στο 5’ με τον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο άλλοτε γκολκίπερ του ΑΟ Χανιά Θεοδωρόπουλος.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να απειλήσει στο 17’ με εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη, ενώ στο 28’ ο Κοκκαλάς επενέβη θετικά στο σουτ του Ντελετιες. Στο 30’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Κοκκαλά στο δυνατό σουτ του Ρέντζα.

Η “απάντηση” από πλευράς Πλατανιά ήρθε στο 38’ με τον Μουνάφο να εκτελεί φάουλ, τον Μπανανά να παίρνει την κεφαλιά και τον Πριντέτα με προβολή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του και μετέφερε μετά το 60’ το σκηνικό προς την εστία του Θεοδωρόπουλο. Στο 64’ ο Λαρισαίος γκολκίπερ απέκρουσε με γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον, ενώ τρία λεπτά μετά μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Αποστολόπουλου.

Η πρώτη απειλητική στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε στο 71’ με τον Κοκκαλά ωστόσο να μπλοκάρει την μπάλα προ του Τσακοπίνο, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εξαιρετική μπαλιά του Ναζλίδη.

Στο 73’ το σουτ του Μανούσου κατέληξε άουτ και τέσσερα λεπτά μετά ο Κοκκαλάς έκανε σπουδαία απόκρουση σε εξ επαφής πλασέ του Τσακοπίνο.

Ο Μανούσος στο 80’ έχασε σπουδαία ευκαιρία από γύρισμα του Μουνάφο και στο 86’ το δοκάρι ξανά “αρνήθηκε” το γκολ σε κεφαλιά του Πριντέτα, μετά από φάουλ του Βάντερσον.

Τελευταία φάση στο ματς το μακρινό σουτ του Μασαλέσα που δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) – Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Μουνάφο (14′), Ντέλετιτς (35′), Θεοδωρόπουλος (62′), Βαρέλα (68′), Γκαγιέχο (76′), Μενδρινός (87′)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Τικίτο, Φάρκας, Γκόλιας (56′ Γκαγιέχο), Μονιάκης, Φατιόν (46′ Μασαλέσα), Βαρέλα (69’ Τσακοπίνο), Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς, Ναζλίδης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα (46′ Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82′ Μενδρινός), Μανούσος,Γιακουμάκης (73′ Σίγκνεβιτς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook