Την ευκαιρία να διδαχθούν από έναν έμπειρο ιταλό σεφ τα μυστικά της αυθεντικής Ιταλικής Κουζίνας, αλλά και τον τρόπο παρασκευής πίτσας, φρέσκων ζυμαρικών και τυραμισού, θα έχουν οι συμμετέχοντες στο νέο σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της μαγειρικής που θέλουν να μυηθούν στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να γνωρίσουν όλες τις λεπτομέρειες που θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν ένα εξαιρετικό ιταλικό πιάτο.

Στους συμμετέχοντες παρέχονται οι πρώτες ύλες και τα απαραίτητα σκεύη για την πρακτική άσκηση στη διάρκεια των μαθημάτων, ώστε να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, παρουσία του ιταλού σεφ.

Ενότητες Σεμιναρίου:

Εισαγωγή στην Ιταλική Κουζίνα
Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
Οργάνωση εργασίας
Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού)
Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
Πρακτική εργασία
Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 160€  ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών). Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για επιχειρηματίες, ανέργους και φοιτητές.

Με το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθεί στους καταρτιζόμενους βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ, αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Χρόνος Διεξαγωγής:18 ώρες. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 30/01/17 έως 11/02/17 και ώρες  από 18:30μ.μ έως 21:00μ.μ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Αίτηση κάνετε ηλεκτρονικά εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/285-mistika-italikis-kouzinas

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Εισηγητής

Ο Giorgio Manganiello: Γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων και πτυχιούχος στη Διοίκηση και Ανάπτυξη επιχειρήσεων της σχολής Regione Del Veneto. Διατηρεί Σχολή στην οποία πραγματοποιεί επιμορφωτικά σεμινάρια και παράλληλα πραγματοποιεί τηλεοπτικές εκπομπές στον τομέα της εστίασης.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730,  φαξ: 2810-227189, [email protected] από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.