Λακκούβες μεγάλες, λακκούβες μικρές, λακκούβες σαν…κρατήρες, πεζοδρόμια άθλια και διαλυμένα, ευρεσιτεχνίες και μπαλώματα στους δρόμους 

Τι θα γίνει επιτέλους με τους δρόμους στα Χανιά ; Γεμίσαμε τρύπες και οι δυο-τρεις φτυαριές άσφαλτο που ρίχνουν πού και πού τα συνεργεία του Δήμου δεν μπορούν πια να δώσουν τη λύση. Τα μπαλώματα είναι προσωρινά και στο κάτω κάτω πόσες φορές μπορείς να μπαλώσεις τον ίδιο δρόμο; Με δυσκολία κινούνται τα οχήματα, ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε λακκούβες, σε κάθε σχεδόν δρόμο των Χανίων. 

Στην έξοδο του ΒΟΑΚ, στη γέφυρα πριν τον Βαμβακόπουλου – Μήπως αυτή η τεράστια λακκούβα παραμένει εκεί για να λειτουργεί ως… σαμαράκι;

Αγ. Ιωάννης κοντά στο στρατόπεδο του 5ου ΤΥΠ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε δρόμους που δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση οχημάτων εκεί μπορεί κανείς να δει λακκούβες ικανές να στείλουν στα “θυμαράκια” τα σασμαν των αυτοκινήτων.

Οχι πως οι κεντρικές οδοί είναι σε καλύτερη κατάσταση

Νικολάου Σκουλά – Ο μισός δρόμος “μπαλωμένος” με χώμα όπου σιγά σιγά υποχωρεί και θα δημιουργηθεί μια τεράστια λακκούβα

Λίγα μέτρα παρακάτω – Μετά κοροϊδεύουμε το Ρέθυμνο – Ασφαλτόστρωση που έχει αρχίσει να διαλύει και στο τέλος αυτής, μια λακκούβα, γιατί έχει μείνει έτσι αυτό το κομμάτι; άγνωστο

Το πρόβλημα με τις λακκούβες στους δρόμους, απασχολεί, σε καθημερινή βάση, τους δημότες των Χανίων και πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να δώσει άμεσα λύση ο δήμος.

Για να το πάμε και λίγο παραπέρα, χωρίς να γινόμαστε υπερβολικοί, οι δικυκλιστές σε πιθανή πτώση τους σε λακκούβα μπορεί να τραυματιστούν.

Στον πολυσύχναστο δρόμο της Μάρκου Μπότσαρη – Λακκούβα – τασάκι για αποτσίγαρα

Το πρόβλημα βέβαια θα γίνεται μεγαλύτερο καθώς όσο συνεχίζει να βρέχει τόσο αυτές θα γίνονται βαθύτερες και πιο επικίνδυνες για τους οδηγούς και τα οχήματα.

Βέβαια να ήταν μόνο οι λακκούβες καλά θα ήταν αλλά και τα πεζοδρόμια δεν πάνε πίσω. 

Σε πολλούς δρόμους είναι στην κυριολεξία διαλυμένα κάνοντας την διάβαση των πεζών δύσκολη και σε μερικές περιπτώσεις επικίνδυνη, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Μανουσογιαννάκηδων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook