Ο Κισσαμικός αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας μετά τη δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά με 0-4, στα Περιβόλια.

Ήταν ένα… όμορφο ταξίδι για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που ίσως όμως να την αποπροσανατόλισε λίγο και να τις προκάλεσε “ζημιές” αναφορικά με την εικόνα της στο πρωτάθλημα.

Ο Πολίτης στο πρώτο ημίχρονο όσες φορές χρειάστηκε διατήρησε ανέπαφη την εστία του, αλλά ένα λάθος στην άμυνα έφερε το 0-1 στο 42’ με τον Κλωναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα φτάνοντας σε ακόμα τρία γκολ. Στο 0-2 (57’) βέβαια που πέτυχε ο… δαιμόνιος Χατζηγιοβάνης ο Ρινάλντι από θέση οφσάιντ προσπάθησε να σκοράρει στο ξεκίνημα της φάσης, παράβαση που δεν υποδείχθηκε όμως από τον β’ βοηθό Παπαδάκη.

Στο 78’ ο νεαρός Πίσπας πέτυχε το 0-3 κι ένα λεπτό μετά ο Μπουμάλ σημείωσε το τελικό 0-4.

Οι φάσεις του αγώνα
17’ Με διπλή και σπουδαία επέμβαση ο Πολίτης αρνείται το γκολ σε Ρινάλντι και Κλωναρίδη.
17’ Σέντρα του Χατζηγιοβάνη κεφαλιά του Μολέδο άουτ.
20’ Κόρνερ του Χατζηγιοβάνη κεφαλιά από τον Ρέις άουτ.
27’ Σέντρα από τον Μπολάκη, σουτ στην κίνηση του Μάντζη, ο Στογιάνοφ προσπάθησε με… τακουνάκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Στιλ έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.
33’ Σουτ του Κλωναρίδη η μπάλα καταλήγει άουτ.
41’ Ωραία ομαδική συνεργασία Ενγκουέμ-Μάντζη-Βλάχου, ο τελευταίος βρίσκεται σε θέση βολής και σουτάρει αλλά ο Στιλ θα μπλοκάρει την μπάλα.
42’ Φάουλ του Μαρτίνεθ ο Χουλτ επιχείρησε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Στιλ απέτρεψε τα… χειρότερα για  τον Παναθηναϊκό με δυσκολία.
42’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Χατζηγιοβάνη ο Γιαλούσης απομακρύνει πάνω στον Κλωναρίδη, που με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
45’ Κάθετη πάσα του Κλωναρίδη στον Ρινάλντι, που βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Πολίτη και πλασάρει, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Κισσαμικού αποκρούει.
47’ Σέντρα του Ποκόνγκ για τον Στογιάνοφ ο Μολέδο σωτήρια απομακρύνει.
48’ Γύρισμα του Μπουμάλ στον Μαρινάκη, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
57’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κλωναρίδη, ο Ρινάλντι από θέση οφσάιντ προσπαθεί να σκοράρει η μπάλα φτάνει στον Χατζηγιοβάνη, που με προβολή τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-2.
71’ Κόρνερ του Χατζηγιοβάνη η μπάλα φτάνει στον Ρινάλντι που πλασάρει από κοντά για να κάνει νέα σπουδαία επέμβαση ο Πολίτης.
78’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπουμάλ, ο Παντελάκης δεν μπορεί να απομακρύνει και ο Πίσπας με ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 0-3.
79’ ΓΚΟΛ: Ο Μπουμάλ εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα και με πλασέ σημειώνει το 0-4.
83’ Σέντρα του Χατζηγιοβάνη κεφαλιά του Πίσπα απέκρουσε ο Πολίτης.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρουλινός-Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Βισκαδούρος (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Μαρτίνεθ (16’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Βλάχος, Μάντζης, Στογιάνοφ (69’ Κίκε).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μολέδο (66’ Κουτρουμπής), Χουλτ, Ρέις, Ζέκα (60’ Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (58’ Πίσπας), Ρινάλντι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook