Καλέσμα όλων των αγροτισσών στο μπλόκο των Μεγάλων Χωραφιών και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των αγροτών απευθύνει η ομάδα γυναικών Ραμνής.

Όπως αναφέρει ανακοίνωσή τους:

“Εμείς οι γυναίκες από την Ομάδα Γυναικών Ραμνής, γυναίκες αγρότισσες, εργαζόμενες, μητέρες αποφασίσαμε να στηρίξουμε ενεργά τιςαγροτικές κινητοποιήσεις. 

Ξέρουμε καλά ότι στην αγρότισσα, στη γυναίκα της υπαίθρου  πέφτει το βάρος- καθημερινά- της επιβίωσης, γιατί είναι εργαζόμενη στο χωράφι, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα το νοικοκυριό, το μεγάλωμα των παιδιών, την φροντίδα των ηλικιωμένων στις οικογένειες. Δεν αποδεχόμαστε όσους μας λένε ότι «τίποτα δεν αλλάζει», «να κάτσουμε στο καναπές μας», θεωρώντας πρόοδο και εξέλιξη να ζεις  το 2017 για ένα κομμάτι ψωμί.

Καλούμε όλες τις γυναίκες αγρότισσες,  τις εργαζόμενες κ άνεργεςγυναίκες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε κοινή δράση υπερασπίζομενες τα δίκαια αιτήματα της Ενωτικής ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων.Αποφασίσαμενα βρεθούμε και με άλλες γυναίκες αγρότισσες, στο μπλόκο των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια, την Παρασκευή 3 Φλεβαρη και ώρα 9.00μμ, για να εκφράσουμε έμπρακτα την στηριξή μας στο δίκαιο αυτό αγώνααναλαμβάνοντας την διανυκτέρευση του μπλόκου για δευτερη φορα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook