Δεν ξέρουμε αν κρατάει “μαγικό ραβδί” ο Σάκης Παπαβασιλείου, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει μετατρέψει τον ΑΟ Χανιά σε μία ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις και η οποία βγάζει πάθος, ψυχή και ουσία εντός των τεσσάρων γραμμών, πράγμα που έκανε και στην Ελευσίνα (3-1).

Με εμφατικό τρόπο ήρθε απέναντι στον Πανελευσινιακό η 4η νίκη επί των ημερών του Καρδιτσιώτη προπονητή σε 6 παιχνίδια και η βαθμολογική… αναρρίχηση συνεχίζεται!

Στο 25’ ο ΑΟΧ είχε δοκάρι με τον Αποστολόπουλο, αλλά στο 37’ πέτυχε το 0-1 με τον Ρούνεϊ Εβά να… ανοίγει λογαριασμό μετά τη σέντρα του Ζέρη. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (43’) ο… ασταμάτητος τον τελευταίο καιρό Σταματής πέτυχε με σουτ εκτός περιοχής το 0-2. Στο 63’ ήταν σειρά του επίσης… σεληνιασμένου το τελευταίο διάστημα Αποστολόπουλου να βρει δίχτυα για το 0-3.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με διαγώνιο σουτ του Κωνσταντινίδη στο 72’, αν και από το 67’ έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Τσούπρο.


Και σε αυτό το παιχνίδι ο ΑΟΧ είχε στο πλευρό τους φιλάθλους του

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Νικολάδος (Αθηνών)-Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
4ος διαιτητής: Μίαρης (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: Τσούπρος (10’ και 67’)
Κόκκινες κάρτες: Τσούπρος (67’)

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Γραικός, Τσούπρος, Κολόκας, Σακελλαρίου, Τσίγκρος (33’ Κωνσταντινίδης), Σιλιγαρδάκης, Κρτσμάρεβιτς (51’ Ακούζιε), Αγγελούδης (46’ Σταματάκης), Νίασον, Σέλμπι.

ΑΟ Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος (73’ Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (89’ Δρίζης), Σταματής, Ρούνεϊ Εβά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook