Την 1η μέρα του Αυγούστου ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει επίδειξη δύναμης… Μην πάει ο νους σας στο κακό. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφτηκε κατασκήνωση της νεολαίας του Κρεμλίνου στη λίμνη Σέλιγκερ, όπου δεν έκρυψε την καλή του φυσική κατάσταση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα real.gr, οι φιλοκυβερνητικοί νέοι τον υποδέχτηκαν με μεγάλη ανυπομονησία, και τον ξενάγησαν στις αθλοπαιδιές της κατασκήνωσης, όπου ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει ότι το λέει η καρδούλα του – κι ότι περηφανεύεται για το αθλητικό παράστημά του. Εξάλλου στα 59 του χρόνια, συνεχίζει να διατηρείται σε αξιοζήλευτη φόρμα.

Για αρχή ανέβηκε σε τοίχο αναρρίχησης χωρίς σχοινιά και μποντριέ (δηλαδή την ειδική ζώνη που κρατάει δεμένο με ασφάλεια τον αναρρριχητή στο σχοινί). Δεν ανέβηκε μέχρι την κορυφή, αλλά η σβέλτη κίνησή του έκανε σαφές ότι δεν θα δυσκολευόταν…

Λίγο αργότερα έκανε και μπρα ντε φερ με έναν από τους κατασκηνωτές – αν και τα πλάνα δεν δείχνουν ποιός κέρδισε. Στη συνέχεια, προσπάθησε να λυγίζει ένα τηγάνι, για να δείξει τη δύναμή του.
Το κατάφερε, τελικά, ο αθλητής Alexander Muromtsev (που είναι διάσημος για τη δύναμή του, και μάλιστα έχει μπει και στο βιβλίο Guinness για το λόγο αυτό…).

Δείτε τον Πούτιν να κάνει αναρρίχηση (στο 3ο λεπτό).


Putin visits youth educational forum by tvnportal

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook