Στις εκδηλώσεις δύο διαφορετικών ...ΑΟΚ βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης. Ο Δήμαρχος Κισσάμου έδωσε το "παρών" το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, ενώ μία μέρα νωρίτερα, παρευρέθη στην εκδήλωση της ομάδας μπάσκετ, του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά.

Στην εκδήλωση του ΑΟ Κισάμου, έγιναν οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών του συλλόγου της χρονιάς που πέρασε, ενώ ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης τόνισε ότι "οι άνθρωποι του Κισαμίτικου σωματείου κάνουν τεράστια προσπάθεια, για να πετύχουν τους στόχους τους και να δώσουν στα παιδιά, τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους". Μάλιστα, ο Δήμαρχος Κισσάμου ανέφερε πως "γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν με το γήπεδο (και το ταρτάν) στην πόλη της Κισάμου". Στην εκδήλωση του ΑΟ Κισάμου το Δήμο εκπροσώπησαν και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Γλαμπεδάκης και Σταυρούλα Βαρουχάκη, αλλά και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου, Καίτη Πατερομιχελάκη.

   Φωτο: Στράτος Σολανάκης

Την Τετάρτη (15/2) το βράδυ, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση παρουσίασης του νεοσύστατου συλλόγου μπάσκετ, ΑΟΚ Χανιά, που έγινε στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε στους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν "δύναμη για να επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσαν".  

 Φωτο:sadentrepese.blogspot.gr