Να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ο κόσμος των Χανίων ζήτησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σάκης Παπαβασιλείου.

Ο προπονητής του ΑΟΧ, που υπέστη την πρώτη του ήτα από τη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του δεν έγινε ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη… Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για ακόμη μία αγωνιστική δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι διότι όπως είδαμε όλοι, το σκορ μιλάει από μόνο του. Ο αντίπαλος μας κέρδισε κατά κράτος. Αυτό που προέχει για μας είναι να σηκώσουμε γρήγορα τα κεφάλια και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για την ομάδα μας, το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Καλλιθέα. Αν μη τι άλλο έχουμε κάνει ένα τεράστιο αγώνα για να βρεθεί η ομάδα μας σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Ένα παιχνίδι δεν μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να δείξουμε αντίδραση, ότι μας πλήγωσε το σημερινό αποτέλεσμα. Να είσαστε σίγουροι ότι η ομάδα μου θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια, όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο απ’ την ημέρα που έχω έρθει στην ομάδα και του ζητάμε συγνώμη για τη ντροπιαστική ήττα. Θεωρώ όμως ότι δεν γίναμε από τη μια μέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Έχουμε ακόμα ένα γύρο μπροστά μας συν δύο παιχνίδια, αυτό με την Καλλιθέα και το αναβληθέν με την Καρδίτσα. Απομένει ένας ολόκληρος μαραθώνιος και είμαστε έτοιμοι ν’ ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, έστω για το πάθος και την ψυχή που έδωσαν, αν μη τι άλλο ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, με μεγάλη ποιότητα, με ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερη κατηγορία και βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση. Αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα που είδα σήμερα, θα τερματίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία».

Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα: «Αυτό είναι το ζητούμενο και που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κερδίσει αυτό το ζεστό χειροκρότημα και την ζεστή αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος το τελευταίο δίμηνο που βρίσκομαι στην ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό θέλουμε απ’ τον κόσμο, να συνεχίσει να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει στην προσπάθεια που κάνουμε».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου εμείς χαράζουμε το δικό μας δρόμο κι έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα. Αυτό δεν αλλάζει ανάλογα τον αντίπαλο. Προσπαθούμε μέσα από το παιχνίδι να διεκδικήσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και αν οι ομάδες δεν παίζουν ποδόσφαιρο δεν μπορούν να κερδίσουν βαθμούς».