Μετά την Κ20 του Πλατανιά που ηττήθηκε το Σάββατο (18/02) στο Αγρίνιο, ούτε οι ομάδες Κ17 και Κ15 των “ερυθρόλευκων” μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις που έδωσαν την Κυριακή.

Στον Αλικιανό ο Ολυμπιακός με την… τρίτη προσπάθεια κατάφερε να νικήσει την Κ15 του Πλατανιά, επικρατώντας με 2-0 με πρωταγωνιστή τον Αρσενίδη, που δημιούργησε και τα δύο γκολ για τους Κεραμίδα (15’) και Σουρλή (28’).

Πλατανιάς (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης (60′ Καραπιδάκης), Μαλιχούτης, Γιαννικάκης, Νιαυραδάκης, Φασαράκης, Μαλαμάς (47′ Νταγκουνάκης), Καραταράκης, Δρικάκης (65′ Γύπαρης), Βάρδας (65′ Νικηφόρος), Σκέντζος (65′ Μπερικάκης).

Ολυμπιακός (Νίκος Τοπολιάτης): Καραργύρης, Τσάβος, Νικόλης (65′ Τιμολέων), Θεοδωρόπουλος, Ασλανίδης, Γούλας, Σουρλής (62′ Παπαγεωργίου), Γεωργακόπουλος, Κεραμίδας (58′ Τόλιος), Αρσενίδης (72′ Καρακώστας), Ντότης (55′ Τζανετής).

Στη Λιβαδειά το γκολ του Παχούμη από το 12’ ήταν αρκετό για να επικρατήσει ο Λεβαδειακός με 1-0 του Πλατανιά, για το πρωτάθλημα Κ17.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ματσοπάι στο 73’.

Λεβαδειακός (Βαγγέλης Μακαλιάς): Ζωγράφος, Ματσοπάι, Μανέτας, Δράκος, Κουκοβίνος, Αργυρίου, Μεντί, Παχούμης, Γιαννακόπουλος, Μπαντίσκος, Δήμος.

Έπαιξαν και οι Πουλαδάκης, Ιωάννου, Τσώκος.

Πλατανιάς (Γιάννης Λιουδάκης): Πενταράκης, Μαρουλάκης, Κατσαρός, Γιακουμάκης, Κατσαρός, Τζουγκράκης, Παπαγεωργίου, Ντόι, Σταυρουλάκης, Αναστασόπουλος, Αναγνωστόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κομισόπουλος, Ψαρουδάκης, Βρέτο, Σηφακάκης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook