Παρά την προκαταρκτική εξέταση που εχει διατεχθεί από τον εισαγγελέα Ηρακλείου στελέχη του κινήματος του Αρτέμη Σώρρα εμφανίστηκαν με μικροφωνική στο κέντο, μοίρασαν φυλλάδια και προκάλεσαν την αντίδραση νεαρών.

Μετά τον τελάλη για το καρναβάλι του Ρεθύμνου, σειρά είχε σήμερα ο «τελάλης» του κινήματος Σώρρα στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Στελέχη του κινήματος με κινητή μικροφωνική διανέμουν από το πρωί φυλλάδια σε πολίτες στο κέντρο της πόλης καλώντας τους να συστρατευτούν στο κίνημα και να ...ξεχάσουν δια παντός τα χρέη!

Τα στελέχη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» ξεκίνησαν από τα Λιοντάρια και συνέχισαν προς τον σταυρό της πόλης και την κεντρική αγορά.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Κορνάρου όμάδα νεαρών που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χωρο επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του κινήματος Σώρρα με τις δύο πλευρές να έρχονται στα χέρια.

Η συμπλοκή δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αφού άμεσα στο σημείο έπσευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τους νεαρούς να συνεχίζουν με "πορεία" προς το κέντρο φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή τυυ κινήμτος Σώρρα έγινε την ώρα που έχει διαταχθεί από τον εισαγγελέα Ηρακλείου προκαταρκτική εξέταση καθώς τον περασμένο Οκτώβριο ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου κατέθεσε αναφορά.

Την ίδια ώρα το κίνημα φαίνεται να αυξάνει τη δυναμική του στο Ηράκλειο αφού μετρά ήδη έξι γραφεία στο νομό, τρία στην πόλη του Ηρακλείου, ένα στο δήμο Μαλεβιζίου, ένα στο δήμο Αρκαλοχωρίου και ένα στο δήμο Χερσονήσου.

Το φυλλάδιο που διανέμουν τα στελέχη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις»: