Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή (26/02) στο "Γεντί Κουλέ", στρέφει την προσοχή του ο Κισσαμικός, μετά την ψυχωμένη νίκη που σημείωσε απέναντι στον Αχαρναϊκό και με την οποία πήρε βαθμολογική… ανάσα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης είχε αποθεραπεία για τους βασικούς και στη συνέχεια… μαθήματα διαιτησίας από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στρέφει την προσοχή της η ομάδα μας, μετά από τη σπουδαία και παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση της Τετάρτης (22/02) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θέος, Ποκόνγκ και Τιάγκο Σίλβα.

Μετά το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ημερίδα εκμάθησης των κανονισμών αθλητικής συμπεριφοράς και των κανονισμών διαιτησίας από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων στο "Φαλδάμειο Ίδρυμα".