Η Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά, περνάει από τα Χανιά στις 4 και 5 Μαρτίου, για τους επαγγελματίες και μη

Οι Οινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) σας προσκαλούν στην έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά 4 έως 5 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και του Επιμελητηρίου Χανίων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 30 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete. Ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια οινογευσίας καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης:

Σάββατο 4 Μαρτίου

Έκθεση

[16:00-21:00] Για όλους τους οινόφιλους Σεμινάριο κάθε μία ώρα θα παρουσιάζει η οινοχόος Yρω Κολιακουδάκη «Κρητικές Ποικιλίες σε 15΄ / Crete and grapes in 15΄!».  Δίκτυο Οινοποιών Ν. Ρεθύμνου & Χανίων Κρήτης | T: +30 6906064583 | [email protected] , www.winesofcrete.gr

Κυριακή 5 Μαρτίου

Σεμινάριο με περιορισμένο αριθμό θέσεων
[10:00-11:30] στο εστιατόριο Salis – Ενετικό λιμάνι Σεμινάριο με θέμα: «CHILL -OUT : Οι εναλλακτικές λύσεις της ENARTIS για τη σταθεροποίηση με ψύξη», Από την Barbara SCOTTI, technical marketing manager της εταιρείαςοινολογικών προϊόντων Enartis

Έκθεση

[12:00-14:00] Για όλους τους επαγγελματίες

[14:00-21:00] Για όλους τους οινόφιλους

Σεμινάριο κάθε μία ώρα θα παρουσιάζει η οινοχόος Υρω Κολιακουδάκη «Κρητικές Ποικιλίες σε 15΄ / Crete and grapes in 15΄!». Στις 16:00μμ θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Δευτέρα 6 Μαρτίου

μόνο σεμινάριο για τους επαγγελματίες με περιορισμένο αριθμό θέσεων

[11:00-13:00] στο εστιατόριο Salis – Ενετικό λιμάνι

Σεμινάριο με θέμα: Η Νέα Κρήτη (τερρουάρ, χαρμάνια και διεθνείς ποικιλίες) Περιγραφή: Αν υπάρχει ένας τόπος στην Ελλάδα όπου το οινικό σκηνικό έχει κάνει στροφή 180 μοιρών είναι χωρίς αμφιβολία η Κρήτη. Αυτός ο όμορφος και πλούσιος σε παραδόσεις τόπος, γράφει ξανά την οινική του ιστορία με μία νέα γενιά οινοποιών με γνώσεις και πάθος για το κρασί. Ο Γιάννης Καρακάσης Master of Wine θα μας ξεναγήσει στις εξελίξεις του κρητικού κρασιού μέσα από τέσσερα θεματικά flights.

Από τον Γιάννη Καρακάση Yiannis Karakasis Master of Wine Veritas Wine Consulting and Wine Business Strategy

*Για τα σεμινάρια δηλώστε συμμετοχή στο email [email protected] και στο www.winesofcrete.gr!
Δίκτυο Οινοποιών Ν. Ρεθύμνου & Χανίων Κρήτης | T: +30 6906064583 | www.winesofcrete.gr

  • Είσοδος 5€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας)
  • Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη επαγγελματικής κάρτας

Για τις παράλληλες δράσεις και πληροφορίες της έκθεσης μπορείτε να επισκεφθείτε www.winesofcrete.gr

Χορηγός Επικοινωνίας Flashnews.gr