Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον “μαχητικό” Απόλλωνα πέτυχε το Σάββατο (25/02) ο Πανακρωτηριακός (1-0), ολοκληρώνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε ο Μινώταυρος του Άρη Σούδας στις Μουρνιές κι “έπιασε” στην 3η θέση τον Αστέρα Μανολιόπουλου, που την ίδια ώρα έπαιρνε ισοπαλία στην έδρα της Σπάθας (1-1). Με 1-1 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στον Αλικιανό, ανάμεσα σε ΑΕ Κυδωνίας και Κορωνίδα.

Στον όμιλο παραμονής σπουδαία νίκη στο Καστέλι πέτυχαν τα Κεραμειά, με 2-0 απέναντι στη Θύελλα Καλάθενων. Ο Ποσειδών Τσικαλαριών “τσίμπησε” βαθμό από τον Ίκαρο Μουρνιών (1-1), ενώ η Ασπίδα πέτυχε πολύτιμη νίκη (3-0) απέναντι στον Ηρακλή Νεροκούρου. Στην κορυφή του ομίλου ανέβηκε ο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών μετά την εκτός έδρας νίκη του κόντρα στον ΔΑΑΟΧ (1-0).

Ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία έκανε ο Γρανίτης, που για τη 18η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας νίκησε 3-2 τα Άπτερα. Εντός έδρας νίκη για τον Τιτάνα με 4-1 απέναντι στον Παγχανιακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook