Φέτος, τα super markets Χαλκιαδάκης, είπαν να μπούν για τα καλά στους ρυθμούς της αποκριάς...Τρία καταστήματα διακρίθηκαν, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα likes.

Κατά τις τρεις τελευταίες μέρες της αποκριάς, οι εργαζόμενοι των καταστημάτων, είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αγαπημένο τους θέμα και να διαγωνιστούν για το ποιό κατάστημα θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes.

Τρία ήταν τα καταστήματα που ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν από τη διοίκηση:

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα του πρώτου αποκριάτικου διαγωνισμού της φετινής χρονιάς αποκλειστικά για τους εργαζόμενους των καταστημάτων Χαλκιαδάκης!

Τα super markets Χαλκιαδάκης, πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, επιβραβεύουν έμπρακτα την επινοητικότητα, την φαντασία, τη δημιουργικότητα και το κέφι όλων των εργαζομένων, με μεγάλα δώρα για τους νικητές!

Το Σάββατο 25/2/17 όλα τα καταστήματα ντύθηκαν με αποκριάτικη διάθεση, φωτογραφήθηκαν και οι καλύτεροι κέρδισαν...!

Μετά την τριήμερη ψηφοφορία στο facebook, τα καταστήματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes ήταν της Ιεράπετρας (2.300 likes), του Κοκκίνη (2.300 likes) καθώς και των Μοιρών (1.500 likes).

Η εταιρεία μας θα προσφέρει μια κυριακάτικη ημερήσια εκδρομή για όλους τους υπαλλήλους των 3 πρώτων καταστημάτων.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους που γέμισαν και αυτές τις Απόκριες τα καταστήματα μας με γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς και όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά.

Καλή Σαρακοστή σε όλους!"