Σεμινάριο ηλεκτρονικών υπολογιστών με πιστοποίηση

Τη δυνατότητα  εκπαίδευσης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πιστοποίησης στις  5 ενότητες  WORD – EXCEL – WINDOWS - INTERNET και POWERPOINT,  που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο, παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο προσφέρει:

Πρακτική εξάσκηση με ένα H/Y ανά μαθητή
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
Καταξιωμένους  εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
40 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
Δυνατότητα κατ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%
Βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Ενότητες σεμιναρίου:

Χρήση υπολογιστή - windows
Χρήση internet και outlook
Word
Excel
PowerPoint

Κόστος προγράμματος: 185€ ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και 65€ το κόστος εξετάσεων, επανεξέτασης και πιστοποίησης, σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Χρόνος Διεξαγωγής: 20/03/17 έως 03/05/17, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17.00 - 22.00. Συνολική διάρκεια: 70 ώρες.          

Τόπος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις παραπάνω πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες στην καθημερινότητά τους. Επίσης, θα προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, τις οποίες διεξάγει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες  των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση, η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Εισηγητές:

Νικόλαος Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κορωναίου 9, από 09:00 έως 15:00. Τηλ: 2810-302735 & 302730, [email protected] και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr