Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Πλατανιάς, που παραμένει “ζωντανός” στο… κυνήγι της συμμετοχής στα πλέι οφ μετά το 1-0 απέναντι στη Βέροια.

Το γκολ του Μουνάφο στο 30’ αποδείχτηκε αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου για να ξεπεράσει το εμπόδιο των φιλοξενούμενων, που έπαιζαν από το 23’ με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Αντονιάν.

Στο 30’ ο Μουνάφο αξιοποίησε τη σέντρα του Μενδρινού, σημειώνοντας το γκολ που… χώρισε μέχρι τέλους τις δύο ομάδες. Στο 59’ ο Πλατανιάς είχε δοκάρι σε σουτ του Γιακουμάκη, με την μπάλα να βρίσκει και στον Ασίγκμπα.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπέτσογλου (Κορινθίας)-Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Αντονιάν (16’ και 23’), Λόπεθ (23’), Γιορέντε (28’), Καπετάνος (32’), Σισοκό (55’), Μενδρινός (69’), Σίγκνεβιτς (81’)
Κόκκινες κάρτες: Αντονιάν (23’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανα (46’ Κάργας), Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (71’ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε, Μανούσος, Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (69’ Μπελαΐντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (73’ Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46’ Σισοκό), Καπετάνος.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook