Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον 1ο Αγώνα Ηρώων- Ηρακλής Κοκκινίδης την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017.  

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου, της Τοπικής Κοινότητας Κεραμουτσίου και της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου με την στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Κεραμουτσίου, Κράνας και τους Ποδηλάτες Κρήτης. Στις εκδηλώσεις συνδιοργανωτής είναι και ο Δήμος Ηρακλείου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων          

 Τουρνουά Σκάκι &Τάβλι  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου και  από τις 09:30 έως τις 21:00 στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω «Μανόλης Καρέλλης» (οδό Ανδρόγεω 2, 2ος όροφος)  με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου.

Μεταφορά φλόγας από Ι. Μ. Αρκαδίου σε Κράνα (Σάββατο25/3) με συνδιοργάνωση την Ι. Μ. Αρκαδίου τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κράνας και την ενορία Παναγίας Κράνας.

Λαμπαδηδρομία 38 χλμ. Στην διαδρομή: Κράνα- Κεραμούτσι και τερματισμό στο  Ηρώο Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι την Κυριακή 26 Μαρτίου με συνδιοργάνωση των  Πολιτιστικών Συλλόγων Κράνας-Κεραμουτσίου-Γαζίου και των Δήμων Μυλοποτάμου-Μαλεβιζίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 08:00.

Ποδηλατοδρομία  25 χλμ. Εκκίνηση Χανιόπορτα- 62 Μαρτυρων-Τσαλικάκη-Αμμουδάρα-Λινοπεράματα-Ρογδιά-Μονή Σαββαθιανών -επιστροφή Ρογδιά-Αλμυρός-Σκαφιδαρά-τερματισμός στο Ηρώο Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι. Η εκδήλωση είναι με την συνδιοργάνωση  του Δήμου Ηρακλείου τους Ποδηλάτες Κρήτης και το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 09:00.

Αγώνας δρόμου 8χλμ στην διαδρομή Κεραμούτσι- Καβροχώρι-τερματισμός 100μ.πριν το Ηρώο Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Μαλεβιζίου, της Τοπικής Κοινότητας Κεραμουτσίου, της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου και των  Πολιτιστικών Συλλόγων Κεραμουτσίου-Γαζίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 

Καμπαξής Σπυρίδων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) 6972016000

Κόκκινος Δράκος (Σύλλογος  Μαραθωνοδρόμων Κρήτης) 6936855357