Οι εργαζόμενοι αλλά και η διοίκηση της τράπεζας συμφώνησαν ότι στηρίζουν το θεσμό της Διαπραγμάτευσης  και των Συλλογικών Συμβάσεων.

Χθες 28/3/2017 στα γραφεία της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση μετά από την από 15/3/2017 πρόσκληση του Συλλόγου Eργαζομένων για διαπραγμάτευση για την νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, παρουσία από την πλευρά της Τράπεζας, του Προέδρου του Δ/Σ της Τράπεζας  κ. Λεμπιδάκη Ι. , του Αντιπροέδρου κ. Μυρτάκη Ν. του Γενικού Διευθυντή κ. Μαστοράκη Ν. του Διευθυντή Διοικητικού κ. Βασάκου Π. και του Νομικού Σύμβουλου της Τράπεζας κ. Μαρκαντωνάκη Η. και από την πλευρά του Συλλόγου μας, του Προέδρου του Δ/Σ συν. Δραμουντάνη Γ., της Α΄ Αντιπροέδρου συν. Πηρουνάκη Ε., του Β΄ Αντιπροέδρου συν. Μωραϊτάκη Μ. , του Γεν. Γραμματέα συν. Δραμουντάνη Β. καθώς και του Προέδρου του ΕΚΗ συν. Βοργιά Στέλιου και της Νομικής Συμβούλου του ΣΕΠΑΣΥΤ κας Δερμιτζάκη Βιβής.

Το θετικό Αποτέλεσμα της 1ης συνάντησης  είναι  ότι συμφώνησαν  και τα δύο μέρη ότι στηρίζουν το θεσμό της Διαπραγμάτευσης  και των Συλλογικών Συμβάσεων.

Μετά από διαλογική συζήτηση συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί  νέα συνάντηση για  την 4/5/2017 ώρα 10.00 πμ  στη οποία θα τεθούν οι λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης.