Ένας 39χρονος Αλβανός θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο Ρέθυμνο καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριου, στο Ρέθυμνο, θα καθίσει στις αύριο 16 Μαίου ο 39χρονος Αλβανός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση για το περιστατικό της Σούγιας το καλοκαίρι το 2015.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη δίκη που θα γινόταν στις 4 Απριλίου αναβλήθηκε καθώς καθώς τρεις από τους μάρτυρες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο δικαστήριο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 39χρονος τα ξημερώματα της 21ης Ιουλίου, φέρεται να τσακώθηκε με τον αδελφό του που διασκέδαζαν στο ίδιο μέρος. 

Τρίτα άτομα ενεπλάκησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα με αποτέλεσμα ο 39χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να αποχωρήσει από το σημείο, έστω και προσωρινά.

Λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, επέστρεψε με το αυτοκίνητο του και έπεσε πάνω σε δύο Χανιώτες που βρίσκονταν εκεί και στον αδελφό του, τραυματίζοντας τους.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ο 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Καντάνου.

Την επόμενη ημέρα ο 39χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων που του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook