Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση του 39χρονου Αλβανού που φέρεται να "πάτησε' με το αυτοκίνητο του τρία άτομα στην Σούγια

Για τον Μάιο ή τον Νοέμβριο ανέβαλε, το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης, την δίκη για την υπόθεση του 39χρονου Αλβανού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς την 21η Ιουλίου του 2015, φέρεται "έπεσε" με το αυτοκίνητο του πάνω σε τρία άτομα τραυματίζοντας τους, ένας εκ των οποίων ήταν ο αδελφός του.

Η δίκη θα γινόταν σήμερα ωστόσο αναβλήθηκε καθώς τρεις από τους μάρτυρες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο δικαστήριο.

Το χρονικό

Ο 39χρονος τα ξημερώματα της 21ης Ιουλίου, φέρεται να τσακώθηκε με τον αδελφό του που διασκέδαζαν στο ίδιο μέρος, στην Σούγια. 

Τρίτα άτομα ενεπλάκησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα με αποτέλεσμα ο 39χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να αποχωρήσει από το σημείο, έστω και προσωρινά.

Λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, επέστρεψε με το αυτοκίνητο του και έπεσε πάνω σε δύο Χανιώτες που βρίσκονταν εκεί και στον αδελφό του, τραυματίζοντας τους.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ο 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Καντάνου.

Την επόμενη ημέρα ο 39χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων που του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.