Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Τιτάν διοργανώνει στο γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στις Καλύβες τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύσης, στη μνήμη του Νίκου Φυντριλάκη.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν με τις ομάδες Τζούνιορ ο Τιτάν, ο Ιδομενέας, η Δάφνη, η Ακ. Σπάθα-Ροδωπού, ο Πανακρωτηριακός, η ΕΘΚ, ο Ηρακλής Νεροκούρου και η Ακαδημία Αρένα.

Η ανακοίνωση του Τιτάνα αναφέρει τα εξής:

Επειδή για εμάς στον Τιτάνα το ποδόσφαιρο πέρα από διασκέδαση είναι ψυχαγωγία και ευκαιρία από τη μία να προσφέρουμε στον τόπο και τους συνανθρώπους μας και από την άλλη να τιμήσουμε τη μνήμη ανθρώπων που συνέδεσαν το όνομά τους με την ομάδα, σας (προσ)καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (ιδίως γάλα εβαπορέ) που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και παράλληλα να θαυμάσετε ποδοσφαιρικές στιγμές από τις παιδικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης στη μνήμη του Νίκου Φυντριλάκη. Σας περιμένουμε στο ηλιόλουστο γηπεδάκι του χωριού μας από τη Μ. Δευτέρα 10/04 ως και τη Μ. Τετάρτη 12/04 για τρίτη συνεχή χρονιά για να περάσουμε όμορφα, να απολαύσουμε τον καφέ ή το αναψυκτικό μας και να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο προς τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook