Παρότι από τον ΑΟΧ επεσήμαναν ότι υπήρξε διακανονισμός για τις περιπτώσεις Πρίφτη και Χατζηλιάδη, η Football League ανακοίνωσε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την περίπτωση του δεύτερου!

Βέβαια στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής τονίζεται ότι σε περίπτωση που ο ΑΟΧ προχωρήσει στην εξόφληση της οφειλής προς τον νυν παίκτη της Λοκομοτίβ Σόφιας (Β’ Βουλγαρίας) τότε οι βαθμοί θα επιστραφούν.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ  & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 29-03-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE.