Οι διαστάσεις του γηπέδου Περιβολίων (!) και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παίζει με δύο επιθετικούς ήταν οι λόγοι σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ που επιλέχτηκε ξανά σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα:

Για το 3-5-2 που επέλεξε ξανά με τον Πλατανιά στα Χανιά όπως στο Κύπελλο: «Είναι μία ομάδα που παίζει με δύο επιθετικούς και ψάχνει τους δύο επιθετικούς της και επίσης λόγω των διαστάσεων του γηπέδου κάθε δεύτερη μπαλιά γίνεται διεκδικήσιμη. Οπότε και οι διαστάσεις του γηπέδου, που είναι μικρό και στενό, μας οδηγούν εκεί. Σήμερα επίσης μας έλειπε και ο Ντίντακ λόγω καρτών, έπρεπε να παίξουμε με έναν πολύ καλό επιθετικά μπακ όπως είναι ο Βίνισιους και είμαι ευχαριστημένος που εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία».

Για τη συνέχεια και το προβάδισμα που πήρε η ΑΕΚ στη “μάχη” των πλέι οφ: «Υπάρχουν παίκτες που θα έρθουν στο τέλος του πρωταθλήματος. Δυστυχώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Όσους βαθμούς χάσαμε στην αρχή της χρονιάς θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να τους κατακτήσουμε τώρα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Για τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου: «Αν δεν με είχατε ρωτήσει θα ήθελα να μιλήσω για τον Λαμπρόπουλο, χωρίς ερώτηση. Έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό στην ομάδα, αλλά ελπίζω να έχει κάνει λάθος. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάτι σοβαρό στο γόνατο του Λαμπρόπουλου. Και για μένα είναι ένας τραυματισμός αρκετά σοβαρός αρκετά σημαντικός, για ένα παιδί από το οποίο ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος κι είχα πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον του. Αλλά είμαι πεπεισμένος τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμος αν οι πληροφορίες που έχω από το ιατρικό επιτελείο επιβεβαιωθούνε. Σήμερα αισθάνθηκα ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν είχα καμία αμφιβολία αλλά θέλω να το πω σήμερα, γιατί ο ιδιοκτήτης της ομάδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λαμπρόπουλου αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Είναι κάτι που μόνο μεγάλοι σύλλογοι όπως η ΑΕΚ το κάνουν».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook