Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για νίκη απέναντι στην Καλλονή κάνει ο Κισσαμικός.

«Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας και να τους δώσουμε την απαιτούμενη ώθηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη Μεγάλη Τετάρτη η ομάδα μας δίνει ένα… μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Γνωρίζουμε άπαντες στην ομάδα ότι η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί όπως περιμέναμε αλλά και κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού έδειξαν ότι οι δυνατότητές τους είναι για πολύ παραπάνω από το να δίνουν "μάχη" για την παραμονή στην κατηγορία.

Με τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Χανίων τη Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο Περιβολίων ήρθε η ώρα να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και να επιτευχθεί η νίκη που θα δώσει στην ομάδα μας μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο ιδανικά.

Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας και να τους δώσουμε την απαιτούμενη ώθηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 14:30, "ραντεβού" στα Περιβόλια!