Αντί για τα μπεντένια και τα πεζοδρόμια έβαψαν τα πάντα μέχρι και τα….φυτά

Τις ημέρες πριν το Πάσχα ο Δήμος Χανίων ανέθεσε σε συνεργείο να ασπρίσει χωριά και οικισμούς σε περιαστικές περιοχές.

Μόνο που σύμφωνα με καταιγισμό καταγγελιών αναγνωστών μας, από το Καλάμι μέχρι τα Τσικαλαριά και το Πασακάκι, το «άσπρισμα» έγινε με τέτοια προχειρότητα που είχε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αντι τα χωριά να φαίνονται όμορφα και καθαρά, η εικόνα που υπήρχε μετά το πέρασμα των συνεργείων ήταν μιας απίστευτης «τσαπατσουλιάς».
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το Καλάμι, όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων 

“Πριν λίγες μέρες ήρθε ο Δήμος Χανίων να καθαρίσει και να ασπρίσει λόγω Πάσχα! Δουλειά όμως δεν έγινε…  Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε πως είναι το χωριό μας ΜΕΤΆ την παρέμβαση του Δήμου μας. Τα χόρτα πεταμένα σε μια γωνιά, το άσπρισμα έγινε με ψεκασμό, το αποτέλεσμα; να βάψουν όλο το χωριό εκτός από τα σημεία που έπρεπε. Τα σπίτια μας, οι αυλές μας, τα φυτά μας, ο δρόμος… Όλα άσπρα…. Η παιδική χαρά, γεμάτη σκουριά και ξεραμένα φυτά που δεν καθαριστηκαν…”

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στην πλατεία του χωριού στέκει ανοιγμένη μια λακκούβα, ενώ το παρκάκι για τα παιδιά είναι βρώμικο με κούνιες γεμάτες σκουριές.

Οι κάτοικοι των περιαστικών χωριών της πόλης των Χανίων ζητούν από την δημοτική αρχή να πάνε και να δουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση και να τους σεβαστούν ως δημότες των Χανίων που έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook