Ένα σημείο όπου πολλές φορές όταν οδηγοί ήθελαν να στρίψουν προς Περίδου προκαλούσαν, άθελα τους, κομφούζιο εξαιτίας των παρκαρισμένων από τα δεξιά αυτοκινήτων, που εμπόδιζαν στους άλλους οδηγούς να συνεχίσουν ευθεία.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαμε λάβει μηνύματα-απόγνωσης από οδηγούς στο συγκεκριμένο σημείο, για παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, ιδιαίτερα όταν ένας οδηγός ήθελε να στρίψει για Περίδου και από πίσω υπήρχαν οδηγοί που ήθελαν να συνεχίσουν ευθεία.

Το πρόβλημα φαίνεται να λύνεται με τα πλαστικά κολωνάκια που τοποθετήθηκαν, αν φυσικά τα σεβαστούν οι οδηγοί που συχνά πυκνά, παρανομούσαν γνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

Αν μη τι άλλο, δεν είναι λίγες οι φορές που τέτοια κολωνάκια μένουν “ζωντανά” για λίγο καιρό για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης που μας έστειλε την φωτογραφία,”ευχαριστώντας” μας παράλληλα για τις δημοσιεύσεις στο παρελθόν, τα κολωνάκια τοποθετήθηκαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook