Κακό μπελά βρήκε η ιδιοκτήτρια ενός χρυσοχοείου στην Πάτρα με τις δυο «πελάτισσες» που μπήκαν στο μαγαζί της, με την πρόφαση ότι ήθελαν να αγοράσουν ένα δαχτυλίδι.

Οι δίδυμες αδελφές αποδείχθηκαν… «μανούλες» στην κλοπή, αλλά όταν έγιναν αντιληπτές… δάγκωσαν την κοσμηματοπώλη για να ξεφύγουν!

Είχαν, μάλιστα, το θράσος να την… μηνύσουν!

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 50 χρόνων, είδαν όσα κοσμήματα τους έδειξε η ιδιοκτήτρια αλλά είπαν ότι δεν τους άρεσαν και έκαναν να φύγουν.

Όμως, η κοσμηματοπώλης αντιλήφθηκε ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι και κατάλαβε ότι η μία το είχε φορέσει στο δάχτυλό της, όσο η αδελφή της την κρατούσε απασχολημένη.

Η επιχειρηματίας έτρεξε να προλάβει τις δράστιδες και τις εντόπισε σε μικρή απόσταση.

Όμως, εκείνες της επιτέθηκαν, η μια με τα… δόντια και η άλλη προσπαθώντας να την κάψει με το τσιγάρο που μόλις είχε ανάψει!

Για καλή τύχη του θύματος, κοντά βρίσκονταν αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν να συλλάβουν τις… μακρυχέρες αδελφές, οι οποίες στο τμήμα υπέβαλαν μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου για… συκοφαντία!

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, η προανάκριση αποκάλυψε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έκλεβαν κοσμήματα! Με την ίδια μέθοδο της απασχόλησης, είχαν κλέψει πέντε χρυσούς σταυρούς από ένα χρυσοχοείο και κάποια δαχτυλίδια από ένα άλλο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook