Φιλανθρωπική εκδήλωση για τον 35χρονο Γιώργο Φασουλάκη που δίνει τη δική του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα - Την Κυριακή 28 Μαΐου στο κέντρο «Κουρήτες»

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στέκεται στο πλευρό του 35χρονου Γιώργου Φασουλάκη από τον Κρουσώνα που εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου δίνει τον δικό του αγώνα ζωής σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ο Γιώργος ήταν έτοιμος να αρραβωνιαστεί στις 7 Δεκεμβρίου του 2013 ωστόσο λίγες ώρες πριν, τον περίμενε μία περιπέτεια υγείας η οποία τον ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα. Ο 35χρονος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο με σοβαρό πρόβλημα στην παρακεφαλίτιδα ωστόσο παρά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, η κατάσταση της υγείας του δεν καλυτέρεψε με συνέπεια να πέσει σε κώμα.

O Γιώργος από τον Κρουσώνα , ο οποίος είναι  αγωνιστής και το αποδεικνύει καθημερινά,  καθώς ‘’ ξυπνώντας ‘’ από τον λήθαργο , νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα  ‘’ΑΝΥΜΟΥΣ’’, προσπαθεί να ανακάμψει, ώστε να μπορέσει να κρατήσει στην αγκαλιά του την ανήλικη  του κόρη.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ο Σύλλογος Οικοδόμων Κρουσώνα   σε συνεργασία με την οικογένεια του Γιώργου, διοργανώνουν εκδήλωση για την νοσηλεία και αποκατάσταση της υγείας του.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν το Γιώργο μπορούν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και στην  φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη 13.00 το μεσημέρι την Κυριακή 28 Μαΐου στο κέντρο «Κουρήτες».

Προσκλήσεις θα διανέμονται από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κρουσώνα καθώς και την ημέρα της εκδήλωση στο Κέντρο’’ Κουρήτες ‘’ .

Στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αναφέρεται:

"Από καρδιάς ευχαριστούμε το Κέντρο ‘’Κουρήτες’’ για την δωρεάν παραχώρηση του καταστήματος για την διοργάνωση της εκδήλωσης, τους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής για την δωρεά των κρεάτων καθώς επίσης και όλους τους Κρητικούς Καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν την ημέρα της εκδήλωσης.

 Όλοι μαζί με την ελπίδα ότι ο Γιώργος με την αγάπη όλων θα σταθεί και πάλι στα πόδια του..."