Τα μέλη της Ένωσης τον ενημέρωσαν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου

Σε συνέχεια των συναντήσεων μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου,πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Γεν. Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσης, με τον τ. Πρόεδρο και νυν Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, Πλακιωτάκη Ιωάννη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, στην Πλατεία Συντάγματος, τα μέλη της Ένωσης τον ενημέρωσαν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού, η οποία γίνεται εντονότερη τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της άφιξης τουριστών και κρουαζιερόπλοιων, καθώς αυξάνονται οι υπηρεσιακές ανάγκες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται, σε μεγάλο βαθμό, το αστυνομικό έργο.

Επίσης του έθεσαν το πρόβλημα των κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ιεράπετρας, της Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να πληρούν όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές, για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.  

Ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσης ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.