Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για θέματα υποδομών-ανάπτυξης με τους Δημάρχους Σητείας Θόδωρα Πατεράκη και Κανδάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη. 

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Σητείας Θόδωρα Πατεράκη συζήτησε την υλοποίηση του προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Παρεμβάσεων που αφορά σε δράσεις-παρεμβάσεις στο Γεωπάρκο Σητείας και που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το ΠΕΠ Κρήτης.

Επίσης ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Σητείας εξέτασαν θέματα αθλητικών υποδομών, όπως η ολοκλήρωση του γηπέδου Σητείας και η χρηματοδότηση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο «Χαντρά», ο ολοκληρωμένος αναπτυξιακός σχεδιασμός που προωθεί η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Με τον Δήμαρχο Κανδάνου-Σελίνου

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης στη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Κανδάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη παρουσία του αντιδημάρχου Γιώργου Βακάκη εξετάστηκαν συνολικά τα θέματα αθλητικών υποδομών του δήμου και η δυνατότητα χρηματοδότησης.

Τέλος ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Δήμαρχος Κανδάνου-Σελίνου εξέτασαν το ζήτημα για την χρηματοδότηση αποκατάστασης του τμήματος του Φρουρίου Φορτέτσας στην Παλαιόχωρα και ο βιολογικός της Σούγιας αναφορικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση και την οικιστική ανάπλαση του οικισμού.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook