Στην παγκρήτια σύσκεψη στο Ρέθυμνο θα βρεθούν ακι οι αγρότες του Ηρακλείου, ώστε  να αποφασίσουν από κοινού για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών τους.

Στην ανακοίνωση των αγροτικών συλλόγων του Ηρακλείου αναφέρεται:

"Το βράδυ της Κυριακής 21/5, πραγματοποιήθηκε στα Πεζά σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα Αγροτών του νομού Ηρακλείου, με θέμα τη συνέχεια της πάλης των μικρομεσαίων αγροτών μπροστά στη νέα επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και τους εταίρους της, τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζεται όλο το προηγούμενο διάστημα, της ΚΑΠ της ΕΕ.

Στη σύσκεψη, η οποία ήταν μαζική και μαχητική, συζητήθηκαν τα βασικά μέτωπα πάλης των Αγροτικών Συλλόγων το ερχόμενο διάστημα, που θα εξειδικευτούν σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, για το ασφαλιστικό, τη φοροληστεία, τα χρέη και τις κατασχέσεις, τη δακοκτονία, και άλλα, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, και αποφασίστηκε συμμετοχή στο παγκρήτιο συλλαλητήριο των Επιτροπών Ειρήνης της Κρήτης στη βάση της Σούδας.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι του νομού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων για σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης στο Ρέθυμνο, την Τρίτη 23/5 στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Εκεί, οι Αγροτικοί Σύλλογοι θα συμβάλλουν να διαμορφωθεί παγκρήτιο πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης, καθώς και θα συζητήσουν τον καλύτερο συντονισμό τους σε επίπεδο Κρήτης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ".