Ένας ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν, όπου έκανε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του (30 συμμετοχές-1 γκολ στο πρωτάθλημα, 3 συμμετοχές στο Κύπελλο) αποχαιρέτησε τον ΑΟ Χανιά.

Ο Σπύρος Φουρλάνος έγινε ο επόμενος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί πρόωρα από την ομάδα, κάτι που γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Μια ποδοσφαιρική χρονιά με αρκετές χαρές και επιτυχίες αλλά και πάρα πολλά προβλήματα φτάνει στο τέλος της και μαζί της ολοκληρώνεται και η παρουσία μου με την φανέλα του ΑΟ Χανιά.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και να πετύχουμε σχετικά εύκολα τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια της περιόδου...

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, το προπονητικό τιμ αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν και στάθηκαν φέτος κοντά στον σύλλογο και να ευχηθώ ο ΑΟΧ να μπορέσει να βρει τον δρόμο του καθώς αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι όχι μόνο της πόλης των Χανίων αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους!

Παρελθόν αποτελεί και ο Κώστας Δρίζης, που αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μέτρησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.