Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε ο Αθλητής του Νίκο Σαμψών από την αποστολή της εθνικής μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick boxing ISKA .

.Ο Ρεθυμνιώτης Πρωταθλητής και στην κατηγορία FULL CONTACT και στην δύσκολη κατηγορία K1 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση φτάνοντας στον στόχο του προπονητή του Νίκο Σαμψών ο οποίος ήταν σίγουρος για τον αθλητή του ..

Μαζί με τον Τζωρτζινάκη άλλο ένα νέο ταλέντο ο Γιακουμάκης Βασίλης στην κατηγορία 91+έφερε την δεύτερη θέση στο Full contact παίρνοντας ασημένιο μετάλλιο ..

.Ο προπονητής Νίκος Σαμψών σε δήλωση του μας είπε για τον Τζωρτζινάκη και τον Γιακουμάκη:

«Υπήρχε μεγάλη και επίπονη προετοιμασία και ήμασταν σίγουροι ότι είναι έτοιμοι για όλα ,αξίζει να πούμε ότι τα παιδιά μέσα στις σχολικές τους εξετάσεις και με μεγάλη πίεση δεν έχασαν ούτε μια προπόνηση κάνοντας τους Ρεθυμνιώτες και την Κρήτη ολόκληρη περήφανη ..

Από την Κρήτη ήταν οι μοναδικοί αθλητές που επιλέχθηκαν να είναι στην εθνική ομάδα με το εθνόσημο μας στο στήθος να ανεβαίνει στο βάθρο της παγκόσμιας διοργάνωσης …ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας από το Ρέθυμνο και ξεχωριστά τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Παρη Βασιλικό για την πολύτιμη εμψύχωση του Τζωρτζινάκη πριν τον τελικό Κ1….

Δεν θα ξεχάσω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς όλων των αθλητών για την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου….

Τέλος ευχαριστώ παρά πολύ όλους τους Ελληνάρες που στήριζαν σε κάθε αγώνα τους αθλητές μας …»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook