Εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης αποστέλλει σ’ όλους τους μαθητές, εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας, επισημαίνοντας τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς, με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεών – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό - όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον ενώ παράλληλα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής πορείας στη ζωή τους. Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος των μαθητών του τόπου μας, πρέπει να μας κάνει περήφανους και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα. Άλλωστε, η απόκτηση παιδείας και γνώσεων είναι καθοριστικός παράγοντας για καταρτισμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες που η Πολιτεία πρέπει να αξιοποιήσει. 

Εύχομαι επίσης κουράγιο και υπομονή σε όλους τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία όπως επίσης και στους καθηγητές που στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους με την σκέψη πάντα κοντά τους».