Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, από τον Σταυρό Ακρωτηρίου προς το παλαιό μετόχι του Άη Γιώργη τον Απιδιώτη, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Αμέσως μετά οι μικροί μας φίλοι θα βγουν εκτός μονοπατιού για να πάνε να εξερευνήσουν ένα πανέμορφο εύκολο οριζόντιο σπήλαιο, τον Αρκαλόσπηλιο και μετά θα επιστρέψουν ξανά στον Σταυρό. Το σύνολο της διαδρομής είναι περίπου 9 χλμ., με εύκολη πεζοπορία σε αργούς ρυθμούς, εντός και εκτός μονοπατιού, το σπήλαιο δε που θα επισκεφθούμε είναι ασφαλές και ένα από τα πιο όμορφα του νομού μας. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν την όμορφη ανοιξιάτικη φύση, στην επαρχία Κυδωνίας, κοντά στην πόλη των Χανίων. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντηλιακό και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30, κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 9/6. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι oι κ.κ. Γεώργιος Μαζωνάκης και Γεώργιος Μανουσάκης και συνοδοί θα είναι μέλη του Δ.Σ..