Ο  διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων στα πλαίσια της καμπάνιας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ( ΟΓΕ), για τα σύγχρονα δικαιώματα της γυναίκας στη μητρότητα, την εργασία και  τον ελεύθερο χρόνο, μόλις ολοκληρώθηκε. 

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου γυναικών αναφέρονται τα εξής:

“Σας προσκαλούμε  στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, ώρα 8 μ.μ. στον  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων-Νεώριο Μόρο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως  τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στο περιοδικό της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας καθώς και στον τοπικό τύπο.

Ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους συμμετείχαν  στο διαγωνισμό και εξέφρασαν μέσα από το φωτογραφικό φακό, τις εμπειρίες, τα  βιώματα αλλά και   τους προβληματισμούς τους,  γύρω από την ζωή της σύγχρονης γυναίκας της λαϊκής οικογένειας,  δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο εργασία, μητρότητα, ελεύθερος χρόνος.  

Ευχαριστούμε ακόμη τα μέλη της κριτικής επιτροπής και συγκεκριμένα τους καταξιωμένους φωτογράφους κ Ζερβουδάκη Σπύρο, κ. Καμπιανάκη Νίκο, κ Κουκουράκη Γιάννη  και κ Μπαρούνη Δημήτρη καθώς και την κ Γιαννακού Βιβή εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών. 

Επιπλέον ευχαριστούμε το Ζωγραφάκη Νίκο και τη Τζανουδάκη Χρυσούλα για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού αλλά και όλους όσους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο στη νέα αυτή προσπάθεια του Συλλόγου μας. 

Τέλος ευχαριστούμε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων-Νεώριο Μόρο για τη φιλοξενία της έκθεσης .”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook