Χανιώτισσα λέκτορας Πανεπιστημίου στη Γερμανία παντρεύτηκε τον ελεγκτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εφευρέσεων σε έναν εντυπωσιακό γάμο στα Χανιά

Andreas και Ευανθία "ξεσήκωσαν" ευχάριστα χθες το απόγευμα, το παλιό λιμάνι με τις μαντινάδες και τους ήχους των παραδοσιακών οργάνων της Κρήτης, έως ότου έφτασαν στην Μητρόπολη Χανίων, εκεί όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι κέντρισε τα βλέμματα των τουριστών και των ντόπιων που βρίσκονταν στο παλιό λιμάνι. Ο γαμπρός με το χαμόγελο στα χείλη ξεκίνησε μαζί με συγγενείς και φίλους από το ξενοδοχείο Casa Delfino, με την συνοδεία του λυράρη Μανώλη Αγγελάκη και του λαουτιέρη Σκευάκη Γιώργου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο του Flashnews.gr


Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο γαμπρός χαιρετούσε τον κόσμο που συναντούσε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, και αυτοί του χαμογελούσαν και τον τραβούσαν φωτογραφίες, ενώ οι δυο μουσικοί καλλιτέχνες δεν σταματούσαν να λένε μαντινάδες.

Λίγο πριν φτάσει στην Μητρόπολη, στην Χάλιδων, ένας καταστηματάρχης κέρασε τον Andrea ένα παραδοσιακό ποτό, το οποίο ήπιε με μεγάλη ευχαρίστηση σηκώνοντας το ποτήρι ψηλά στον αέρα, λέγοντας "ευχαριστώ" στα ελληνικά.

Η νύφη δεν  "έστησε" τον γαμπρό ως είθισται, και έφτασε στην εκκλησία, ξεκινώντας από το φρούριο του Φιρκά, με την συνοδεία του δικού της Κρητικού συγκροτήματος, λαμπερή και χαρούμενη.

Μετά την εκκλησία, το γαμήλιο γλέντι συνεχίστηκε στο "Κόστα Κόστα", εκεί που το ζευγάρι έχει ετοιμάσει ένα όμορφο τραπέζι για τους 150 καλεσμένους τους, με βιολιά, βαλς, μουσικό σχήμα, dj και παραδοσιακή κρητική μουσική.

Δείτε φωτο του Διογένη Παπαδόπουλου και βίντεο του Μπάμπη Γαλανάκη και της Videoview

Η τούρτα του ζευγαριού ήταν πέντε όροφοι, ενώ τα πυροτεχνήματα έκαναν την μέρα νύχτα φωτίζοντας τον ουρανό για 3 λεπτά ενώ πάνω από 100 φαναράκια αφέθηκαν ελεύθερα στον αέρα.

Ένας γάμος που έχει συζητηθεί το τελευταίο διάστημα, για την λεπτομερή του οργάνωση πριν και μετά από αυτόν.

Να σημειωθεί ότι, η Ελένη Μαυρογένη του Wedding In Crete, είναι αυτή που ανέλαβε τον γάμο της Ευανθίας και του Andrea

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από το Flashnews.gr