"Το «έγκλημα» μας ήταν ότι υπερασπιστήκαμε τη συναδέλφισσα μας για να έχει σταθερή και μόνιμη εργασία με πλήρη δικαιώματα και την επαναπρόσληψη της."

Καταγγέλλει με ανακοίνωση του τη συνέχιση της προσπάθειας ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης του όπως αναφέρει του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων.

"Το ΔΣ του Σωματείου μας καταγγέλλει τη συνέχιση  της προσπάθειας ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης του σωματείου μας  με αφορμή τη δίωξη αλλά και τη σύλληψη που ασκήθηκε την Πέμπτη 14/3/2013 από την αστυνομία στο χώρο εργασίας της πρώην προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.
Σέρνουν την πρώην πρόεδρο του σωματείου μας αλλά και την απολυμένη συναδέλφισσα μας στα δικαστήρια με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης.  
Το «έγκλημα» μας ήταν ότι υπερασπιστήκαμε τη συναδέλφισσα μας για να έχει σταθερή και μόνιμη εργασία με πλήρη δικαιώματα και την επαναπρόσληψη της. 
Η δίωξη έρχεται σε μία περίοδο όπου κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), Ε.Ε, ΔΝΤ ως πολιτικοί εκφραστές των μονοπωλίων και των πολυεθνικών μεθοδεύουν την κατάργηση (του ν.1264/82) των συνδικαλιστικών ελευθεριών, του δικαιώματος της απεργίας.        
 Η μόνη απάντηση στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι είναι η οργάνωση στα σωματεία , στους χώρους δουλειάς με σύνθημα ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.