Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μόνο για τα μέλη του, διήμερη πολύωρη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει  διάσχιση του άγριου δασωμένου φαραγγιού της Ελυγιάς, από την τοποθεσία των Ποταμών, στα κεντρικά Λευκά Όρη, στην επαρχία Σφακίων, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου 2017. 

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το Κακοπέρατο Θερίσου και η διανυκτέρευση θα γίνει με ατομικά εφόδια στο ύπαιθρο. Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν το φαράγγι και θα καταλήξουν στο παραλιακό μονοπάτι Ε4, από όπου θα πάνε στην Αγία Ρουμέλη. 

Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους ατομικά εφόδια διαβίωσης (νερό, φαγητό, ζεστά ρούχα, υπνόσακο κ.λ.π.). 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 15/06. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Στυλιανός  Παπουτσάκης.

 Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν την Πέμπτη 15/06 το βράδυ στις 21:30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εξόρμησης.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook