Το οικόπεδο στην Σούδα έχει μετατραπεί σε ένα χωράφι  – “πυριτιδαποθήκη”, γεμάτο με αγριόχορτα σε άθλια κατάσταση

Τι απέγινε τελικά ο Δημοτικός λαχανόκηπος και ποια είναι σήμερα η κατάσταση του…. ;;

Με το ερώτημα αυτό συνοδεύει – αναγνώστης του Flashnews.gr – φωτογραφίες από την άθλια και επικίνδυνη  κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το οικόπεδο στην Σούδα, το οποίο είχε μισθωθεί και οργανωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, για τις ανάγκες της αξιοποίησής του ως δημοτικός λαχανόκηπος.

Παρατημένα  παγκάκια , εργαλεία ξεχασμένα στο πέρασμα του χρόνου ,πυκνά χόρτα να έχουν καλύψει όλο το μέρος, λαχανικά σαπισμένα με τα ποντίκια να κάνουν πάρτι κάθε βράδυ στην ευρύτερη περιοχή.

Και όλα αυτά ακριβώς  δίπλα σε κατοικημένη περιοχή με δεκάδες μικρά παιδιά να παίζουν καθημερινά…

« Ας μας πει κάποιος αρμόδιος γιατί τόση αδιαφορία ,αυτό ήταν; ´´ΤΕΛΟΣ´´  η λειτουργία του;  Kαι αν ΝΑΙ γιατί δεν καθαρίστηκε ποτέ 5 μήνες τώρα.  Γιατί δεν έχουν απομακρυνθεί όλα αυτά τα εργαλεία που κοστίζουν τόσα χρήματα… Γιατί;;;»  αναρωτιέται ο αναγνώστης.

Και μπορεί η νυν δημοτική αρχή να ήταν αντίθετη στην συγκεκριμένη δράση, αλλά δεν θα έπρεπε να ενημερώσει τους πολίτες για τον τερματισμό του προγράμματος και ειδικά τους κατοίκους της Σούδας για την αποχώρηση του Δήμου απο εκεί;

Και το κυριότερο δεν θα έπρεπε να μεριμνήσει για την απομάκρυνση όλων των αντικειμένων που ανήκουν στον Δήμο και για τον καθαρισμό του χώρου;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook