Δηλώσεις για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη έκανε ο Αντώνης Κόνιαρης στο πλαίσιο της Media Day, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (15/06) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της nova ο Χανιώτης γκαρντ που ξεκίνησε την καριέρα του από το Ακρωτήρι και τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι με αυτά τα παιδιά για τελευταία φορά. Εμείς σκεφτόμαστε κάθε χρόνο πότε θα ξαναβρεθούμε γιατί το ευχαριστιόμαστε και μέσα στο γήπεδο και έξω. Είναι η τελευταία μας χρονιά και πιστεύω θα παίξουμε με όλο μας το “είναι”.

Ξέρω ότι τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν. Σίγουρα εγώ νιώθω λίγο καλύτερα και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ότι ξέρω ακριβώς το παιχνίδι μου αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά σιγά σιγά θα το βρουν. Δεν σκέφτομαι ότι μπαίνω με διαφορετική αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Απλά νιώθω ότι παίζω πιο άνετα.

Στόχος για εμένα είναι να παίξουμε πραγματικά ωραίο μπάσκετ, να το ευχαριστιόμαστε μεταξύ μας και να το ευχαριστιέται και ο κόσμος που έρχεται. Γιατί αν γίνεται αυτό, ακόμη και μετάλλιο να μην πάρουμε εμείς θα είμαστε καλά. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις ειδικά για το μπάσκετ. Απλά χαίρομαι πολύ για τη στήριξη. Ακόμη και όταν ήμουν τραυματίας. Ο κόσμος ήταν ένα με τα παιδιά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό που υπάρχει σε αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook