Χθες Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο 2017 στην Κατερίνη και ο αθλητής από την Κρήτη Γιάννης Καργιωτάκης αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των 90+ kgr μετά από τέσσερις νίκες και χωρίς να χάσει κανένα σημείο.

"Επόμενοι στόχοι μου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο. Οπότε καλοκαίρι δεν προβλέπεται για μένα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου Άτλα Καλλιθέας και τους προπονητές του Συλλόγου Καλαϊτζίδη Παναγιώτη, Ψωμά Δημήτρη, Κεσανίδη Μπάμπη, τον Πρόεδρου του Συλλόγου Ηρακλή Δεσκουλίδη και όλο το Δ.Σ. που είναι πάντα δίπλα σε μένα και σε όλους τους αθλητές μας. Ευχαριστώ τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο και τον προπονητή Αρκουδέα Κώστα, που μπορώ και προπονούμαι μαζί τους κάποιες φορές. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή που με ανέδειξε τον Παράσχο Δεσκουλίδη. Και τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη αυτή στον πατέρα μου Καργιωτάκη Αριστόδημο και λόγω της ημέρας -Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα-, αλλά και γιατί πραγματκά του αξίζει.", δήλωσε ο Πρωταθλητής Καργιωτάκης Γιάννης.

Δεύτερος στην κατηγορία των 90+kgr ο Νίμπι Νιαζί (2ος στους άντρες στην κατηγορία των 96kgr) και 3ος ο Ακριτίδης Μιχάλης (πρωταθλητής εφήβων).