Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του πενθή-μερη εξόρμηση, στο ακριτικό νησί της Γαύδου από το Σάββατο 5 έως και την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017.

Η προσέγγιση στο νησί θα γίνει από το λιμάνι της Χώρας Σφακίων και οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο ύπαι-θρο με ατομικά εφόδια. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο νησί περιλαμβάνει προαιρετικές πεζοπορίες για να γνωρίσουν οι συμμετέχο-ντες τις φυσικές ομορφιές και τις πολλές ερημικές τοποθεσίες του νη-σιού, ή απλά κολύμπι και ξεκούραση στις όμορφες παραλίες του νησιού. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εξόρμησης στη Γαύδο, διατίθεται στα γρα-φεία του Συλλόγου.    

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου 05/ 08, ώρα 06:30 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της Τετάρτης 09/08.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr. Αρχη-γός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Κανάκης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο με προσωπική παρουσία των ενδιαφερόμενων και με την πληρωμή προκαταβολής, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 02/08.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook