«Απόβαση» στα Χανιά πραγματοποίησαν από το πρωί οι επιβάτες τριών κρουαζιερόπλοιων εκ των οποίων το ένα είναι το γνωστό Love Boat με κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων

Έξω από το παλιό λιμάνι των Χανίων «έδεσε» το πρωί  το «Azamara Quest», που μεταφέρει 652 επιβάτες οι περισσότεροι εκ των οποίων αποβιβάστηκαν με βάρκες επιλέγοντας να ξεναγηθούν σε σημεία της πόλης των Χανίων.

Πρόκειται για την γνωστή πλέον κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων που διοργανώνεται από το «ειδικό» Ολλανδικό πρακτορείο SDC με κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του.

Το κόστος συμμετοχής στην ερωτική κρουαζιέρα στην οποία όλα επιτρέπονται κυμαίνεται από 2.500 έως 8.500 δολάρια, και αφορά αποκλειστικά και μόνο ζευγάρια, ετερόφυλα ή ομόφυλα, τα οποία μπορούν να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν στην διάρκεια της κρουαζιέρας.

Το Love Boat αποπλέει από τα Χανιά το πρωί της Τετάρτης για να συνεχίσει την ξέφρενη κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Στο μεταξύ, το πρωί στο λιμάνι της Σούδας πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση το κρουαζιερόπλοιο «Sinfonia» που είχε αρχικό προορισμό την Σαντορίνη, ωστόσο εξαιτίας του δυνατού ανέμου δεν κατέστη δυνατή η προσέγγιση του εκεί. 

Το πλοίο μετέφερε ι 2.415 επιβάτες.

Επίσης στη Σούδα κατέπλευσε το πρωί και το «Thomson Dream» με  1.571 επιβάτες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού ταμείου Χανίων από την Τετάρτη έως και τις 12 Ιουλίου αναμένονται στο λιμάνι της Σούδας 3 ακόμα κρουαζιερόπλοια.