Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 40 χρόνια ο Toby Willis, πρώην σταρ του "The Willis Family" στο TLC.

O 46χρονος Toby Willis ομολόγησε την ενοχή του σε τέσσερις κατηγορίες παιδικού βιασμού και καταδικάστηκε σε δύο ποινές 25 ετών και δύο ποινές 40 ετών. Οι ποινές θα είναι ταυτόχρονες και θα εξυπηρετηθούν 100%, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βγει από τη φυλακή πριν από το 2057.

Ο Willis βρίσκεται στη φυλακή του Cheatham County από τον Σεπτέμβριο και συνελήφθη πριν από μια δεκαετία όταν τον έπιασαν να έχει σεξουαλική επαφή με κορίτσι ηλικίας 9 έως 12 ετών.

Ο Willis, η σύζυγός του Brenda και τα 12 παιδιά τους έγιναν γνωστοί όταν εμφανίστηκαν στα προημιτελικά της 9ης σεζόν του America's Got Talent. Ήταν το 2015 που κέρδισαν το δικό τους ριάλιτι στο TLC, με τη "The Willis Family" να τρέχει για δύο σεζόν πριν τελικά σταματήσει να προβάλλεται στους δέκτες.


Το δίκτυο ανακοίνωσε μετά τη σύλληψή του πως το σόου δεν θα ανεωθεί και ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν γίνουν γνωστές οι κατηγορίες εναντίον του.

"Η οικογένεια Willis θα ήθελε να ευχαριστήσει συγγενείς, φίλους και θαυμαστές για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης σε αυτή τη δύσκολη χρονιά", ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια. "Συνεργαζόμαστε όλοι καθ' όλη τη διάρκεια της έρευνας".

Πηγή: newsit.gr