Το 2003 το  «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ», ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, είχε μεταδώσει συνέντευξη του μακαριστού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή   «Η Συνέντευξη του Μήνα». 

Επειδή οι απαντήσεις και οι τοποθετήσεις του καλεσμένου παραμένουν επίκαιρες, η εκπομπή θα μεταδοθεί και πάλι την Δευτέρα 17/7/2017, στο ‘ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ’ (95,5fm) και ώρα 8 με 9 το απόγευμα. 

Στην συνέντευξη αυτή είχε απαντήσει  σε ερωτήματα, όπως, Τι σήμαινε για εκείνον να είναι κρητικός, Πως αντιμετώπιζε το γεγονός του θανάτου, Ποια θεωρούσε πραγματικά μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας, Ποιο θα είναι το μέλλον του ελληνισμού στον εικοστό πρώτο αιώνα,  Τι θα   συμβούλευε   ένα νέο πολιτικό –  τι   συμβούλεψε τον Κυριάκο .

Επίσης  είχε  μιλήσει για την διεθνή τρομοκρατία, τις σχέσεις πλούσιων και φτωχών χωρών, τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης και το ρόλο τους, τις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας και την προοπτική ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την λειτουργία του πολιτικού συστήματος και τις αναδυόμενες υπερδυνάμεις.

Το ‘Ράδιο Μαρτυρία’ εκπέμπει στους 95,5FM στο διαδίκτυο http://www.imka.gr/martyria/ .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook