Ανακοίνωση για τη διαδικασία αξιολόγησης εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ:

"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων γύρισε την πλάτη στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ενισχύσει τις αντιλαϊκές στοχεύσεις των δημοσίων υπηρεσιών, μέσα από την λεγόμενη αξιολόγηση.

Έκανε το βήμα, ενάντια σε πιέσεις και ψευτοδιλλήματα και με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη συσπειρώθηκε στο Σύλλογο και υλοποίησε την απόφαση των συνδικαλιστικών του οργάνων, για αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

Οι συνάδελφοι με γνώση και ολόπλευρη πληροφόρηση «πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων» τα Έντυπα της Αξιολόγησης μαζί και την επιχειρηματολογία και τα τελεσίγραφα της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που έρχεται και επανέρχεται με νέες αυθαίρετες καταληκτικές ημερομηνίες και με νουθεσίες παντός είδους…

Έφτασε στο σημείο στην νέα της εγκύκλιο (αριθ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/770/οικ.23065/12-7-17) να αναφέρεται σε «μη έγκυρη πληροφόρηση αρκετών συνδικαλιστικών φορέων για το περιεχόμενο του ν. 4369/2016 (Α’ 33)»!!! και καλεί τις αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού «να διανείμουν αμελλητί – με απόδειξη – τα έντυπα αξιολόγησης στους υπαλλήλους»…

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν το κρέας ψάρι…, που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι δεν ξέρουν ότι όσα έντυπα μοιραστήκανε στους υπαλλήλους, οι συνάδελφοι τα παρέδωσαν στο Σωματείο τους.

Τώρα πια οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι… Ξέρουν ότι η αξιολόγηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε φερετζέ για να κρύψει τις απολύσεις που ζητάει ο ΣΕΒ, την «τιμωρητική» σύνδεση με το μισθό, το βαθμό και τις ατομικές συμβάσεις, την αντιλαϊκή στοχοθεσία. Άλλαξε το αμπαλάζ στην αξιολόγηση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Μετά την μάχη της αποχής από την αξιολόγηση, που δώσαμε όλοι μαζί, απαιτούμε τώρα την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου και την απαλοιφή των κριτηρίων της αξιολόγησης και της συνέντευξης από τις διαδικασίες της επιλογής θέσεων ευθύνης, της κινητικότητας και των μετατάξεων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ"