Ικανοποιημένοι από την εικόνα του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» έμειναν οι άνθρωποι του κλιμακίου της Σούπερ Λίγκα που επισκέφθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι το γήπεδο του ΟΦΗ προκειμένου να διαπιστώσουν το αν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να το χρησιμοποιήσει η κρητική ομάδα τη νέα χρονιά.

Από τη διοργανώτρια αρχή το «παρών» έδωσαν οι υπεύθυνοι, αγωνιστικού Μιχάλης Αναγνώστου, ασφαλείας κ. Μαχαίρας, μάρκετινγκ κ. Μαντακίδης και ο συντονιστής Δημήτρης Τσιράκος. Στη διαδικασία συμμετείχαν και δύο εκπρόσωποι του συνδρομητικού καναλιού Το κρητικό συγκρότημα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης και τα μέλη της διοίκησης Αντώνης Κουτάντος και Γιώργος Καλουτσάκης.

Το κλιμάκιο της Σούπερ Λίγκα επιθεώρησε για πάνω από 3 ώρες το γήπεδο και σημείωσε τις όποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν για την βελτίωση του χώρου αλλά και της τηλεοπτικής κάλυψης των εντός έδρας αγώνων του ΟΦΗ από την NOVA.

Οι απεσταλμένοι της διοργανώτριας αρχής θα μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το οποίο και θα πάρει την τελική απόφαση για το γήπεδο.

Οι εκπρόσωποι της Super League έμειναν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από την κατάσταση του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική η εισήγησή τους προς τη διοίκηση της διοργανώτριας αρχής.

Οι απεσταλμένοι της Super League στάθηκαν στις τοποθετήσεις τους σε διάφορους τομείς, όπως στον χώρο των εκπροσώπων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, στις παροχές που πρέπει να υπάρχουν στη NOVA για την άρτια κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του ΟΦΗ, στον καλό αγωνιστικό χώρο και στα ασφαλή αποδυτήρια.

Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του επισήμανε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής ότι η κρητική ομάδα θα κάνει τα πάντα και ότι της ζητηθεί στο κομμάτι της ασφάλειας.

Όπως έγινε γνωστό πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλειώτικου συλλόγου θα υπάρχει σύσκεψη το πρωί σε αίθουσα του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ανάμεσα στους ανθρώπους του ΟΦΗ, της Super League και της αστυνομίας.

Οι απεσταλμένοι της Super League ανακοίνωσαν στους «ασπρόμαυρους» ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν σχετικά σεμινάρια για όλα αυτά τα θέματα στα οποία θα μπορούν να πάρουν μέρος.

Όσον αφορά τον υπεύθυνο ασφαλείας κ. Μαχαίρα στάθηκε στα σημεία του κόρνερ, προτείνοντας την τοποθέτηση πάνω από αυτά πλέξι γκλας για να μην υπάρχει πρόβλημα στις εκτελέσεις τους από τους αντιπάλους.

Σε κάτι τέτοιο παρουσιάστηκαν αρνητικοί οι εκπρόσωποι της NOVA και τελικά φαίνεται να προκρίνεται η λύση της παρουσίας ανδρών security στα συγκεκριμένα σημεία όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Ο κ. Μαχαίρας στάθηκε παράλληλα στις θύρες 4 και 5 όπου έχουν οπτικό πεδίο με τον χώρο έξω από τ’ αποδυτήρια όπου θ’ αφήνουν τα πούλμαν τις αποστολές των ομάδων και ζήτησε να βρεθεί μία λύση προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο κίνδυνος ρίψης αντικειμένων.

Για τη θύρα 6 ρώτησε αν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων και σε περίπτωση που επιτρέπεται να μην υπάρχει ρίψη αντικειμένων προς τον αντίπαλο πάγκο.

Επίσης επισημάνθηκε η διατήρηση της απόστασης των τριών μέτρων από τα δοκάρια, ενώ τα μέλη της NOVA θα παραμείνουν το βράδυ της Τρίτης (16/08) στο Ηράκλειο για να ελέγξουν και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook