“Το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά εκφράζει την αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στον τουρισμό – επισιτισμό”

“Ενόψει της απεργίας των εργαζομένων στον τουρισμό – επισιτισμό την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά κατά την τακτική του συνεδρίαση στις 18/07/2017, με ομοφωνία των παρόντων μελών του ενέκρινε την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος: 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά εκφράζει την αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στον τουρισμό – επισιτισμό, συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα τους για την πλήρη εφαρμογή των συμβάσεων εργασίας (κλαδικών & επιχειρησιακών) και την τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας.
Στα πλαίσια αυτά στηρίζει την απεργία τους για την προστασία των δικαιωμάτων τους σε έναν κλάδο εργαζομένων, ο οποίος μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση της χώρας και στην έξοδό της από την οικονομική κρίση».  

Το παρόν ψήφισμα να αποσταλεί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, στο σωματείο εργαζομένων επισιτισμού Ν. Χανίων, στο σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, να επιδοθεί από αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 20/07/2017 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και να αποσταλεί στα τοπικά Μ.Μ.Ε.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook